SRBATSEPA u IFATSEA

BEOGRAD – Na četrdeset trećoj Generalnoj Skupštini IFATSEA (International Federation of Air Traffic Safety Electronic Association), koja se održala u Istanbulu od 2. do 6. septembra 2013. Srpsko udruženje vazduhoplovno tehničkog osoblja za bezbednost vazdušne plovidbe (SRBATSEPA) je postalo punopravni član IFATSEA.        

header-default-image

Na nedavno završenoj 43. Generalnoj Skupštini IFATSEA predstavnici SRBATSEPA imali su prilike da se predstave Izvršnom odboru IFATSEA, delegacijama koje su doputovale iz različitih država sveta i posmatračima. Nakon uvodnog predstavljanja, ATSEP udruženje iz Srbije je, od strane delegata Skupštine, jednoglasno podržano u nameri da postane punopravni član jedne ovakve organizacije i priključi se porodici relevantnih internacionalnih vazduhoplovnih udruženja.

Postajanjem punopravnog člana IFATSEA organizacije, najmlađe srpsko vazduhoplovno udruženje je za vrlo kratko vreme dobilo međunarodno priznanje i podršku u nastavku sprovođenja svojih ciljeva, kako u nacionalnim tako i u međunarodnim okvirima.

Udruženje SRBATSEPA na Generalnoj skupštini IFATSEA predstavljali su članovi Izvršnog odbora Đorđe Zečević i Ivan Babanić, stoji u saopštenju ove organizacije.

Preuzeto sa portala: tangosix.rs